Susanne Stengade
 

Susanne Stengade

General Manager
Mobil: +45 24 65 78 84, Direkte: +45 49 17 40 70
Mail: susanne.stengade@6x.dk

Jeg er oprindeligt uddannet Akademiøkonom i eksport og markedsføring. Som studieplads var jeg tilknyttet NKT og har været engageret i den fiber optiske verden siden man i 1999 begyndte at arbejde med fiber kabler til datakommunikation. Efter endt uddannelse blev jeg tilbudt job i NKT Telekabler med ansvaret for at opbygge salg og distributionskanaler på de tysktalende markeder.

Jeg har efterfølgende arbejdet i forskellige grene af NKT (LK Dataconnect med ansvar for opbygning af salgskanalerne og markedsføring i Europa. Jeg havde i mit arbejde tilknyttet en afdeling af lokale medarbejdere i Frankrig og Tyskland.

Stillingen førte mig til en stilling hos Draka med fokus på salg og markedsføring af et produkt program af fiber optiske kabler til udvalgte markeder i Europa.

I en periode var jeg ansat ved Cablux med ansvar for at opbygge komponent salg af fiber optiske produkter, inden jeg i maj 2003 i partnerskab med Walter Van Staeyen, starter 6X International med base i Hørsholm og med en strategi om at afdække teknisk løsningssalg og distribution af fiber optiske produkter af høj kvalitet i en radius af 500 km omkring Nivå.

Jeg er i dag direktør i 6X International i Danmark.

6X INTERNATIONAL DANMARK, Møllevej 9, E1 DK-2990 Nivå  l  Telefon: +45 4570 7077 l   Fax: +45 7020 7177  l  E-mail:sales@6X.dk
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Go to top