FACT Cross Connect fra CommScope

FACT er navnet på det senest bud fra CommScope på et fleksibelt ODF (Optisk Distributions Frame), som kan rumme de flest applikationer, indenfor telecommunication , FTH (Fiber Til Hjemmet) eller datacenters infrastruktur.

FACT fungerer på samme måde som LEGO, sådan at man kan udbygge system i takt med at efterspørgsel kommer i netværket.

FACT kan fungerer som distributions punkt i et FTH-net, eller som krydsfelts punkt i et traditionelt Telecom netværk, og i et Data Center kan FACT bruges i MMR (Meet Me Room), Zone distributions punkt, eller til at optimere den plads der bruges på kabling helt ud ved kunden i et Data Center.

Med andre ord, så finders der nærmest ikke den netværksapplikation hvor FACT ikke kan spille en rolle og gøre livet nemmere, samtidige med at netværks robusthed øges i knudepunkterne.

Se video på følgende link.

Med FACT får du et af markeds mest kompakte produkter hvor der stadig kan anvendes standard patch kabler, med plads til ca. 8.500 fiber på 1m2, når der anvendes LC konn.

Og så er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på sales@6x.dk eller +45 4570 7077. Så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtig løsning FACT-løsning til jeres netværk.