COAX kabler

Dag til dag levering

Egen produktion

Kundespecifik løsninger

Stort lager af standardprodukter

Besøg vores nye WEBSHOP


Coax, radierende kabler og konnektorer

Vi fører et stort og varieret sortiment af coaxial og radierende kabler til DAS, WIFI/3G/LTE, RADAR, RF/HF – vi har bl.a. følgende produkter i vores sortiment:

  • Coax kabler ½” – 9”
  • Coax konnektorer
  • Radierende kabler ½” – 1 5/8”, RE60
  • Radiaflex konnektorer
  • Eliptical Waveguides og konnektorer
  • Hybride kabler til RRU
  • Antenner indoor / outdoor
  • Værktøj til coaxial / radierende / elliptiske kabler

Du kan se hele vores sortiment af kabler og konnektorer i vores katalog. I kataloget finder du også specifikationer på produkterne samt nærmere information om anvendelsesområder.

Vi leverer standardkabler og -konnektorer dag til dag og er altid friske på en udfordring, så kontakt os gerne hvis du har brug for en specialløsning.

Kabler og konnektorer fra Radio Frequency Systems

I forbindelse med enhver installation er godt håndværk og de bedste produkter afgørende for et godt slutprodukt. Radio Frequency Systems har med deres mangeårige erfaring sikret grundlaget for, at vores kunder får de bedste produkter til den rigtige pris. Derfor er vores coax kabler og radierende konnektorer samt øvrige produkter i denne kategori fra Radio Frequency Systems.

Hos 6X International og Radio Frequency Systems er vi altid parate til at sparre med jer omkring jeres opgaver. Kontakt os på +45 4570 7077 eller på info@6x.dk, hvis du har spørgsmål omkring coaxial og radierende kabler og konnektorer.

Levering fra dag til dag

Vi har altid et stort udvalg af standard kabeltyper, konnektorer, jumperkabler samt tilbehør på lager og kan levere fra dag til dag.

Høj kvalitet til fornuftig pris

Hos 6X International lægger vi stor vægt på, at kvalitet og pris hænger sammen. Vi samarbejder med de førende leverandører af kompatibelt udstyr. Vi tilbyder undervisning i korrekt brug af vores produkter, og vi er altid klar med hurtig assistance, hvis der mod
forventning skulle opstå problemer.

Kontakt os og lad os få en snak om dine behov og hvordan vi kan hjælpe.