ODF fiber

Dag til dag levering

Egen produktion

Kundespecifik løsninger

Stort lager af standardprodukter

Besøg vores nye WEBSHOP


ODF (Optical Distribution Frame), fibermanagement og indendørs fiberkabling

Hos 6X International har vi et stort sortiment inden for ODF fiber til fibermanagement og indendørs fiberkabling. Vores sortiment omfatter bl.a.:

Katalog

Kontakt os på telefon +45 4570 7077 eller på info@6x.dk

Du kan få et overblik over de forskellige produkter inden for ODF fiber og fibermanagementløsninger i vores katalog. I kataloget kan du også læse specifikationer på de forskellige løsninger og systemer. Vi leverer primært produkter fra de førende producenter indenfor fiberoptik og er altid klar på en udfordring – kontakt os derfor gerne, hvis du har specielle ønsker.

Overvejelser ved valg af ODF løsning

Er du i tvivl om, hvilken type ODF, du skal vælge, og hvad du har brug for af tilbehør for at få den mest optimale løsning, så er der nogle forskellige overvejelser, du kan gøre dig. Vi vil bl.a. anbefale, at man overvejer:

  • Fibermanagement
  • Service / drift af systemet
  • Splidse- / patchløsning
  • Hvor mange kunder skal tilsluttes

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi er klar på telefon og mail til at tage en dialog omkring det bedste valg af løsning.

Høj kvalitet til fornuftig pris

Hos 6X International lægger vi stor vægt på at kvalitet og pris hænger sammen. Vi samarbejder med verdens førende producenter af fibermanagementprodukter. Alle vores produkter er testet til at holde i mange år i de miljøer de er produceret til.

Vi leverer managementsystemer, hvor løsningerne er gennemtænkt, og hvor der er et minimum af vedligeholdelses- og driftsudgifter. Vi tilbyder undervisning i korrekt brug af vores produkter, og vi er altid parate til hurtig assistance, hvis der mod forventning skulle opstå problemer.

Levering og faste aftaler

Tilbehør er normalt lagervarer hos os for den største del. Vi er altid åbne for en dialog om logistikaftaler vedrørende lager og leverancer.

Kontakt os allerede i dag og lad os få en snak om dine behov og hvordan vi kan hjælpe.